Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Armanez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20391426.png

Jak widać, LCraft ma w swojej ofercie serwer "Wojny Gildii".

Głównym celem rozgrywki jest tworzenie frakcji, oraz dbanie o ich wzajemne relacje.

Nie zabraknie u nas również krwawych potyczek, ciekawych plugin'ów czy zapachu spalonej siarki po wybuchu TNT!

Na naszym serwerze ujrzysz mody, które poprawią Tobie w znaczący sposób rozgrywkę.

Serwer ten jest reaktywacją pierwszego z lepszych serwerów Wojny Gildii z modami SkallCraft'a.

A teraz kilka informacji dotyczących serwera.

informacjef.png

START SERWERA 29 GRUDNIA 2012 ROKU O GODZ 14.00

LCraft.pl

(IP serwera)

LCraft.pl

(IP TeamSpeak'a 3)

POBIERZ PACZKĘ!

Wersja .minecraft

Wersja rozpakuj & graj

Wersja rozpakuj & graj (REUPLOAD)

Skan

skanvr.png

ustawieniap.png

Potwory włączone

Zwierzęta włączone

PvP włączone

Nether włączony

Premium niewymagane

Mody włączone

Wersja serwera 1.2.5

Ilość slotów 100

Ekipa Serwera

Prezes

hultaj

prezentacja3.png

Więcej ScreenShotów

20121224215307.png20121224215800.png20121224215321.png

20121224215953.png20121224220130.png

Zapraszamy

Opublikowano

lol ten serwer jest na 1.3 a juz jest 1.4.6 hahahahahahahaah

Chyba na 1.2.5 ^^

Gościu, to są mody. :|

Poza tym, jeśli brak ci umiejętności poprawnego pisania i wypowiadania się, to tego nie rób.

Mody są już na 1.4.6. Jeżeli chcę może zrobić na 1.4.5 bez portowania modów, a przy pomocy ForgeBukkit

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Są mody, ale nie wszystkie, poza tym do MCPC mam przekonanie, znam dobrze tę wersję i wiem, że serwer nie będzie padał po godzinie.

Zapraszamy ;>

Opublikowano

Czemu ,jak wchodzę crashuje mi się mc mam tylko te mody z paczki ?

Też tak mam. Paczka jest zjebana.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Wchodzisz na serwer i masz crasha. Nic się nie dzieje. Zero infomacji w logach z clienta. JEst to raczej wina po stronie serwera.

Opublikowano

Nie polecam serwa admin obraza graczow blokuje mod na nowe bronie jest nie mily nie umie tego ogarnac choc sie to da ciagle narzeka i obraza szczerze nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

I admin zbanowal moja kolezanke za nic a mnie za to ze mu powiedziałem kilka słów prawdy czyli że mnie obraża i ban !!!!!!!!!!!!!!

Czemu ,jak wchodzę crashuje mi się mc mam tylko te mody z paczki ?

Bo ten serv jest zjebany
Opublikowano

Nie polecę byłem i aktualnie jest 6 osób serwer zaraz padnie !

Jest kilka gildii które jak wbije gracz campią na spawnie i nie dają dopuścić do rozwoju.

I próbują ciebie zabić.

Mod na bronie w pełni zablokowany tylko żeby była taka nazwa w spisie ....

Oraz oczywiście jest hultaj który wyzywa graczy !

Nie polecam serwa admin obraza graczow blokuje mod na nowe bronie jest nie mily nie umie tego ogarnac choc sie to da ciagle narzeka i obraza szczerze nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

I admin zbanowal moja kolezanke za nic a mnie za to ze mu powiedziałem kilka słów prawdy czyli że mnie obraża i ban !!!!!!!!!!!!!!

Bo ten serv jest zjebany

I tu jest dowód że hultaj ma skłonność do wyzywania

killerw.png

by *ZiomQ*

Opublikowano

Nie polecę byłem i aktualnie jest 6 osób serwer zaraz padnie !

Jest kilka gildii które jak wbije gracz campią na spawnie i nie dają dopuścić do rozwoju.

I próbują ciebie zabić.

Mod na bronie w pełni zablokowany tylko żeby była taka nazwa w spisie ....

Oraz oczywiście jest hultaj który wyzywa graczy !

I tu jest dowód że hultaj ma skłonność do wyzywania

Nie dziw sie ziom zjebus pcha sie do robienie serwa placze ze malo ludzi a ich obraza !!!!!!!!!!!Szczerze nie polecam
Opublikowano

Jeśli gimbusy mnie obrażają od idiotów, noobów i mi ROZKAZUJĄ co JA mam zrobić, to będziecie tak traktowani. Kto się dostosowuje, ten nie jest przeze mnie karany. A więc gimbusie - jeśli masz zamiar bugować, obrażać, czitować, to źle trafiłeś. To jest serwer dla osób, które chcą sobie spokojnie pograć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...